Dagaanbiedingen



Een prachtige woning binnen een complex uit de 16 de eeuw, en vanuit het overdekte terras is het genieten!
Er is een mooie tuin en u waant zich midden in de natuur. Stilte alom!
Achter in de tuin is een stilte zitplek, midden tussen de wilde bloemen, fruitbomen en overhangende eiken.
De zeer discrete eigenaren wonen aan deze kant van het terrein (30 m), en gunnen u alle privacy, maar zijn er indien nodig.
Dit is een charme huis, en dat werkt door in het interieur, wat knus en gezellig is. Er is een royale woonkamer, een prima badkamer en een aparte slaapkamer op de mezzanine. De woning is geschikt voor een stel of een klein gezin van 3 personen.
Verkoeling vind je in de rivier de Mayenne. Bij Daon (12 km) kan je tevens een boot huren. Het openluchtzwembad bij Châteauneuf-sur-Sarthe (11 km) is ook leuk voor jong en oud. Bij Sœurdres (5 km) ligt een mooi vismeer. Bij Champigné vind je een mooie golfbaan met 18 holes.
Maar ga vooral heel erg genieten!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(1-pers. slaapbank, TV, zithoek), open keuken(bar, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, wc))
vide slaapkamer(2-pers. bed), wasmachine, terras(overdekt), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: EUR 50, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht (De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin), Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 637,08
Bij een bezetting van 3 personen

Locatie

Maison Saint-Laurent-des-Mortiers
Saint-Laurent-des-Mortiers
Meer informatie / boeken