Niet ver van het strand van Middelkerke ligt dit leuke familiehuis. Het huis ligt op een boerderij met koeien die nog in bedrijf is. Vanuit je eigen tuin kijk je uit over het kanaal wat van Middelkerke naar Nieuwpoort loopt. Zittend op het terras in de zon terwijl de kinderen spelen op de speeltoestellen.
Het huis heeft op de eerste verdieping 4 slaapkamers waarvan 2 duplexslaapkamers met een trap naar een vide waar ook nog 2 personen kunnen slapen.
De omgeving van het vakantiehuis is landelijk gelegen tussen de leuke dorpjes Middelkerke en Nieuwpoort.
De knusse badplaats Middelkerke heeft een leuke boulevard en een breed strand, Leuk om te bezoeken is de stad Oostende aan zee, of een van de vele andere leuke plaatsen aan de kust zoals Knokke en Blankenberge. Voor wat cultureel vermaak zijn Brugge en Gent de steden bij uitstek. Zowel op cultureel als culinair vlak kun je hier je hart ophalen. Het pretpark Plopsaland is met de kinderen zeker een bezoek waard.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (ingang, hal(wastafel, 2x wc), keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(digital, smart TV), eettafel, zithoek, kinderstoel, gezelschapsspellen, speelgoed))
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed, TV(smart TV), douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, TV(smart TV), douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc), vide(3x 1-pers. bed), vide(3x 1-pers. bed))
terras, tuin, tuinmeubilair, trampoline, 2x kinderbed Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 160/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 403,53
Bij een bezetting van 16 personen

Locatie

Meeuwenoord
Middelkerke
Meer informatie / boeken