Dagaanbiedingen



Voel je koning te rijk in dit prachtige monumentale pand, in het centrum van het Brabantse dorpje Ruchpen, nabij Breda en Roosendaal. De karakteristieke vrijstaande villa bewoon je geheel alleen. Je hebt de beschikking over 3 schitterend ingerichte slaapkamers, waar je heerlijk slaapt in luxe boxspring bedden. De slaapkamers hebben alle hun eigen badkamer en TV. Vanzelfsprekend zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor je klaar.
Op de begane grond, kun je heerlijk de tijd nemen om de maaltijd te bereiden in de goed uitgeruste keuken. De dag begin je hier met een ontbijt in de serre, vanwaar je een vrij zicht op de diepe tuin. Deze tuin is geheel omheind zodat kinderen er veilig kunnen spelen. In de avond neem je plaats in de woonkamer waar je lekker het houtvuur aanmaakt (hout inbegrepen) en plaats neemt met een goed boek en een heerlijk glas wijn, om te genieten van het goede leven.
De auto parkeer je op de eigen parkeerplekken van de villa. Deze zal je tijdens het verblijf hier niet nodig hebben. De supermarkt is op loopafstand evenals het centrum van Ruchpen waar je ook terecht kunt voor een hapje en drankje in de lokale horeca.
Overdag wandel je eindeloos door de Rucphense Bossen. Een gebied van ongeveer 1200 ha, bestaande uit naaldbomen en heide en stuifzand, strekt zich uit tot België. Door het gebied lopen vele routes.
Bij Snowworld Ruchpen kun je terecht voor een dagje skiplezier of ga hier ice-karten in elektrische karts. Stedenliefhebbers moeten zeker de oude binnensteden van Breda of Antwerpen gaan bewonderen. In Breda is een rondvaart door de gracht zeer de moeite waard. Wil je een keer echt een bijzondere activiteit ga dan indoor skydiven in Roosendaal.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 3
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV, kachel, zithoek), keuken(waterkoker, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), serre(eettafel))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc, balkon), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc), overloop(waterkoker, espresso apparaat, koelkast))
Op de 2e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc))
terras, tuin(privé, omheind), parking, vijver Hout: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Toeristenbelasting: EUR 1,05/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 400,15
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa Lucia
Rucphen
Meer informatie / boeken