Dagaanbiedingen



Dit gezellige chalet aan het water biedt alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie met familie of vrienden. Vanaf je chalet maak je met je eigen of gehuurde boot een mooie tocht over de Loosdrechtse Plassen. Zwemmen kan direct voor de deur. Via de zwemtrap kom je weer makkelijk uit het water. Let op: voor kleine kinderen die nog geen zwemdiploma hebben is deze woning niet geschikt want het terras is niet omheind.
In het chalet is alles aanwezig voor een prettig verblijf. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. In de sfeervol ingerichte woonkamer geniet je 's avonds van jouw favoriete serie of boek. En na een dag op pad kun je lekker ontspannen op je privé terras aan het water. Er staat een picknickbank en van 1 april tot 31 oktober kun je ook gebruik maken van de comfortabele, verstelbare tuinstoelen. Wie rust en ontspanning aan, op en rond het water zoekt is hier absoluut aan het juiste adres.
Je bent omringd door water en er zijn volop mogelijkheden om de waterrijke omgeving te verkennen. Huur bijvoorbeeld een sloep, kano of SUP om de plassen te ontdekken. Je kunt hier je eigen boot meenemen en bij je accommodatie neerleggen (wel even vooraf de boothelling reserveren). Bij de receptie kun je bovendien terecht voor fiets- en boothuur, watersportartikelen en natuurlijk voor alle local tips over de omgeving. De auto parkeer je op het centrale terrein op ca. 100 meter van je accommodatie.
Je vindt in de omgeving tal van aanlegplaatsen in havens en bij restaurants waar je kunt genieten van een kop koffie, lunch of diner op een terras met zicht op het water. Buiten Breukelen houdt de waterbeleving niet op. De Vinkeveense en Maarsseveensche Plassen zijn ook erg mooie recreatiegebieden. Natuurlijk is het vanaf de waterkant niet minder genieten. Maak eens een fiets- of skatetocht langs de Vecht en kom voorbij mooie buitenhuizen, kastelen en dorpjes zoals Loenen aan de Vecht. Breukelen is uitnodigend en ligt erg centraal in Nederland, dus je bent ook zo in Utrecht of Amsterdam.
En mocht het hier gevroren hebben, dan heb je de ultieme omgeving voor lange schaatstochten op natuurijs. In dat geval stap je vanaf je chalet zo het ijs op, hoe prachtig is dat!
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Indeling:
woonkamer(TV(flatscreen, digital, Nederlandse zender(s), internationale zender(s), geen Duitse zender(s)), eettafel, zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm)), slaapkamer(stapelbed(dekbed, synthetisch, 80 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc), aanlegsteiger, verwarming(CV), terras(privé, 30 m2), tuinmeubilair, parking(1 parkeerplaats), parasol Handdoeken: Aanwezig Verwarming/Energie: EUR 10/nacht, Borgsom: EUR 150 terug 14 dagen na vertrek , Eindschoonmaak: EUR 48, Beddengoed: EUR 12 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,65/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 223,77
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Blauwborst 24-24
Breukelen
Meer informatie / boeken