Dagaanbiedingen



Heerlijk appartement met balkon op de 1e verdieping van een markant gebouw. Dat wordt iedere dag genieten van het panoramische uitzicht over de boulevard en zee. Het appartement bevindt zich op loopafstand van het vissersdorp Egmond aan Zee en korte afstand van het kunstenaarsdorpje Bergen en kaasstad Alkmaar.
Je hebt de beschikking over een zit- en eetgedeelte en een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien waaronder vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso-koffieapparaat. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een wijde blik op de zee. Het balkon bereik je via de schuifdeur bij het eetgedeelte. Het appartement beschikt verder over een badkamer met douche, separaat toilet en 3 slaapkamers. In deze slaapkamers staat één deelbaar tweepersoonsbed en vier losse bedden.
In de omgeving kun je verder fantastische wandel- en fietstochten maken. Na een dag in dit mooie strand- en duingebied is het ook fijn thuiskomen. Alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
woonkamer(TV, eettafel, zithoek, stereo-installatie), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), 2x slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), badkamer(wasdroger, douche, wastafel, wc, wasmachine), toilet, terras(privé), tuinmeubilair Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 115, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 498,69
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Krab aan Zee
Egmond aan Zee
Meer informatie / boeken