Dagaanbiedingen



Dit gezellige en comfortabel ingerichte vakantiehuis is gelegen op de prachtige Veluwe. Het huis beschikt over een gashaard en een gezellige overdekte serre. Tijdens de zomeravonden kun je heerlijk in je eigen tuin of terras genieten van de mooie geluiden van de natuur.
Aan het Veluwemeer kun je genieten van een van de gezellige terrassen aan het strand.Geniet er van het prachtige uitzicht, het heerlijke eten en nog veel meer. In de zomer kun je heerlijk zwemmen in het meer in een van de vier strandbaden , of een bootje huren in een van de watersporthavens.
Maak een prachtige fietstocht en stap op het pontje naar Biddinghuizen. In 25 minuten sta je aan de overkant. Zo kun je ook lekker door de polder fietsen. Op de Veluwe kun je ook mooie fietstochten maken, maar ook voor wandelaars, mountainbikes en cultuur liefhebbers heeft de Veluwe alles te bieden.
Bezoek het Kroller Moller museum in Otterlo of Paleis het Loo in Apeldoorn. De barokke tuinen van het Paleispark zijn adembenemend.
De woning is uitsluitend geschikt voor toeristische doeleinden. Andere verblijven worden niet geaccepteerd.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koelkast), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
veranda, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 1; EUR 7,50/nacht, Beddengoed: EUR 9,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 115,63
Bij een bezetting van 3 personen

Locatie

Eekhoorn
Hulshorst
Meer informatie / boeken