Dagaanbiedingen



Schitterende natuur, rust en dicht bij het prachtige dorpje Moustiers-Sainte-Marie. Een knus vakantiehuis met een en al charme, een mooi omheind privé-zwembad (7 x 4 m, diep 1.30 m) en een hele grote grastuin ! Volop ruimte dus voor de kids en de hond, of gewoon voor u tweetjes tijdens een weekje in de Provence buiten het hoogseizoen !
Het vakantiehuis is met liefde ingericht. De schilderijen en verzamelingen maken het tot een sfeervol en stijlvol landhuisje. Vanuit de woonkamer kom je in de romantische serre met grote eettafel. Op de etage zijn 2 slaapkamers met in elke kamer een nis met een grote inloopdouche en wastafel, de nis is helemaal bekleed met de typische kleurrijke tegels uit Salernes.
Dit lieflijke vakantiehuis ligt op slechts 3 km van het adembenemende Lac de Ste. Croix (zo’n mooie kleur blauw heb je nog nooit gezien), om te zwemmen, vissen, zeilen, surfen, waterfietsen, kanoën zonnen en om uren te wandelen! Nog dichterbij is het kleinere meer 'Le Petit Lac', met duikplank, snackbar en mini-golf (2 km). Moustiers-Ste. Marie is een ideaal vertrekpunt om de 21 km lange Grand Canyon du Verdon te verkennen, het is de plek waar de noord- en de zuidroute langs het grootste kalkstenen rif van Europa samenkomen. De canyon kun je wandelend verkennen, per kano of gewoon met de auto. Onderweg maak je de mooiste foto’s van spectaculaire uitzichtpunten !
Het historische dorpje Moustiers-Ste. Marie, met 12e-eeuwse kerk en kapel, staat ook bekend om zijn geglazuurde aardewerk. We weten zeker dat je met zo’n mooi bordje uit een van de ateliers de thuisblijvers blij maakt. Tips voor dagjes weg: het Romeinse Riez (15 km), warmwaterbaden in Digne-les-Bains (35 km) en Gréoux-les-Bains (45 km) en een avonturenpark in Manosque (50 km).
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(open haard, zithoek), open keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, wasmachine), serre/veranda(eettafel))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel), wc)
campingbedje, tuin(privé, > 1000 m2), ligbedden, parking, zwembad(privé, buiten, omheind, 7 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m Sep), kinderstoel, lounge set Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 170, Toeristenbelasting: EUR 1,10/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.596,01
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

La petite maison de la ferme rose
Moustiers-Sainte-Marie
Meer informatie / boeken