Dagaanbiedingen



Niet ver van het centrum van Sonntag in het biosfeerpark Großes Walsertal en niet ver van Damüls en Faschina, ligt Ferienhaus Türtscher met zijn twee vakantiewoningen centraal direct aan de Faschinastrasse. De nabijgelegen skilift Sonntag-Stein bereikt u te voet in slechts 100 meter.
Het appartement op de 1e verdieping voor maximaal 5 personen biedt een gezellige woonkamer en een ruime eetkeuken, die goed is uitgerust. Beide slaapkamers hebben een wastafel, douche en toilet zijn apart.
Het appartement op de 2e verdieping heeft een grote en goed uitgeruste keuken-woonkamer met bank en TV, in totaal drie slaapkamers, alle met wastafel, douche en apart toilet. Beide flats zijn sfeervol ingericht met veel hout en aandacht voor detail. Vanaf het balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende bergen. In de zomer is het appartement een ideaal uitgangspunt voor mooie wandelingen; in de winter brengt de skibus die bij het huis stopt u gratis naar de nabijgelegen skigebieden van Faschina en Damüls.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 2e etage: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 3x slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(douche), toilet(wastafel))
skiberging, skischoenverwarmers, balkon, verwarming(CV), parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 282,72
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ferienhaus Türtscher 2
Sonntag
Meer informatie / boeken