Dagaanbiedingen



Dit luxe en nieuw gebouwde chalet ligt vlakbij het skigebied Kreischberg in het veelzijdige vakantiegebied Murau-Kreischberg. Voor deze vakantie heeft u geen auto nodig, want het centrum van St. Lorenzen en ook de liften en pistes liggen op loopafstand.
Dit chalet, gebouwd volgens de modernste normen, is vrijstaand zodat u kunt genieten van uw privacy. Op de begane grond bevindt zich een zeer moderne keuken met een grote eettafel waar u zich kunt verheugen op ontspannen avonden met een goede maaltijd of een glas wijn met uw familie en vrienden. Verder is er op de begane grond een woonkamer met een gezellige zithoek en TV, evenals een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer. Natuurlijk is er ook een heel gezellig overdekt terras.
Op de eerste verdieping heeft dit chalet drie slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer en één slaapkamer met een tweepersoonsbed. U vindt er ook een extra luxueuze badkamer met een sauna.
U vindt dus vier slaapkamers en vier badkamers in dit chalet, het is geschikt voor 10 personen.
Natuurlijk zijn er ook parkeerplaatsen beschikbaar.
In de winter staat het sneeuwzekere familieskigebied Kreischberg tot uw beschikking met meer dan 40 kilometer piste, in totaal 14 liften en een funpark. Er zijn ook talrijke mogelijkheden voor langlaufers en winterwandelaars.
In de zomer kunt u prachtige tochten maken over het Mur-fietspad of wandelen in de bergen. De natuur van deze streek is kleurrijk met groene bergen en blauwe meren, en het aanbod is al even kleurrijk. Van workshops tot avontuurlijke wandelingen in het Murau gebergte tot traditionele festivals en uitgebreide culturele programma's, er is voor elke vakantiegast wat wils.
Zowel in de zomer als in de winter is er genoeg te doen voor de actieve vakantieganger. Aangezien deze streek nog niet ontdekt is door het massatoerisme, kunt u hier genieten van rust en ontspanning.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in augustus 2022 klaar
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, zithoek), woonkeuken(eettafel, kookplaat(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), toilet, overloop, berging)
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. kastbed, 2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(1-pers. kastbed, 2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, sauna, 2x wastafel), toilet, overloop)
carport, terras, tuin, parking, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 266, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 1,54 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 545,78
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Mountain Chalet Eight
Kreischberg
Meer informatie / boeken