Dagaanbiedingen



Op een mooie landelijke plek niet ver van de grens met Nederland ligt dit schitterende landhuis. De helft van het landhuis wordt verhuurd. De andere helft wordt volgend jaar ook vakantiewoning.
Het huis is zeer ruim opgezet en charmant ingericht. Er zijn 3 duplex slaapkamers met 2 verdiepingen.
De slaapkamers zijn luxe ingericht en hebben allemaal een eigen badkamer.
Je beschikt over een heerlijke grote tuin met voldoende plek om te ravotten voor kinderen.
De dag kun je gezellig afsluiten met een heerlijk pintje en een barbecue voor het hele gezelschap op de Ofyr barbecue.
Het huis bevindt zich tussen Merksplas en Baarle. Baarle is het meest merkwaardige dorp ter wereld, met 30 stukjes Belgie en Nederland die in elkaar verweven zijn. Vanuit het vakantiehuis kun je prachtige wandelingen maken door de landerijen. Ook voor fietstochten is de omgeving erg geschikt. Het Bels lijntje is een mooi fietspad dat loopt van Tilburg naar Turnhout en vlakbij Turnhout kom je over de Canal bridge. Een mooie bezienswaardigheid. Van Dessel naar Schoten loopt ook een prachtige fietsroute die de moeite waard is.
De Warandeplas is een omvangrijke waterpartij tussen de Rollekensbergen en de Visbeekvallei, de moeite waard om eens te bezoeken. Ook mooi om te gaan wandelen is Landschap de Liereman.
De stad Antwerpen is ook altijd leuk voor een dagtrip. Gezellig slenteren door straatjes en steegjes en een Belgisch biertje drinken in een van de vele cafeetjes die de stad rijk is.
Met kinderen is er genoeg te beleven in de omgeving zoals Speelbos in Wortel-Kolonie en genoeg leuke speeltuinen in Lille, Wechelderzande en Turnhout.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 18 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, afwasmachine, 2x koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(smart TV), kachel(hout)), serre(tafelvoetbal, speelgoed))
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed, whirlpool, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, massagedouche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, massagedouche, wastafel, wc), 3x vide slaapkamer(2x 1-pers. bed))
terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, speeltoestellen, 2x kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 130/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 720,00
Bij een bezetting van 13 personen

Locatie

Alverwege
Merksplas
Meer informatie / boeken