Dagaanbiedingen



Welkom in Hopfgarten im Brixental, welkom in het Appartement am Lift XL!
Het vakantieappartement Top 1 op de begane grond biedt je een unieke ligging (slechts 100 meter van de skilift) en veel ruimte om van je vakantie te genieten.
Top 1, met 60m², kan bewoond worden door maximaal 4 personen. Het bestaat uit een woon/slaapkamer met keuken, een badkamer en een aparte slaapkamer.
Hoewel er geen parkeerplaats direct bij het pand is, is het geen probleem om een parkeerplaats te vinden dankzij de vele parkeermogelijkheden in de buurt.
Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften is gemakkelijk lopend te bereiken.
Op de begane grond is er een sauna en een recreatieruimte, die samen met de huiseigenaar en andere gasten gebruikt kunnen worden.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 0
Indeling:
Begane grond: (overloop(gedeeld met eigenaar en andere gasten), recreatieruimte(gedeeld met eigenaar en andere gasten), sauna(gedeeld met eigenaar en andere gasten)(TV), skiberging(gedeeld met eigenaar en andere gasten))
2de Gastenverblijf Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis, oven, koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc)) Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Huisdieren: Max. 1; EUR 8/nacht, Beddengoed: EUR 12,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 253,70
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Apartment am Lift Top 1
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken