Dagaanbiedingen



Chalet Alpbach 532 ligt op ongeveer 800 m van het centrum van het bekende bloemendorp Alpbach op een rustige en zonnige locatie met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. De skibus stopt voor het chalet en brengt je in korte tijd naar het dalstation van de Wiedersbergerhorngondel en daarmee direct naar het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau met 113 km pistes en 25 rustieke skihutten om te ontspannen en te genieten. In de zomer beginnen de wandelingen direct voor het chalet. Je hebt het chalet helemaal voor jezelf met veel privacy en kan dus heerlijk genieten van de zon op het mooie terras, dat in de zomer uitnodigt tot barbecueën.
Het chalet heeft een ruime woon- en eetkamer met een comfortabele bank, een goed uitgeruste keuken en in totaal 4 slaapkamers en twee badkamers.
Op slechts 800 m afstand vind je winkelfaciliteiten en restaurants in het dorp. Zowel in de zomer als in de winter krijg je de gratis Alpbachtal-Seenland-Card met vele kortingen.
Het chalet wordt momenteel gerenoveerd en er komen nieuwe interieurfoto's na de voltooiing van de werkzaamheden vanaf mei 2022.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De definitieve foto’s worden mei 2022 verwacht
Parkeerplaatsen 3
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), overloop)
Op de 1e etage: (keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), wc, terras)
Op de 2e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wc), balkon)
skiberging(skischoenverwarmers), garage, verwarming(CV), tuinmeubilair, BBQ, 2x parking, kinderbed, kinderstoel, speelgoed, Zonnescherm Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 260, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Beddengoed: EUR 12,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 359,61
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Chalet Alpbach 532
Alpbach
Meer informatie / boeken