Dagaanbiedingen



Deze ruime vakantiewoning met tuin ligt in het rustige dorpje Mühldorf in het mooie Karinthië. Omgeven door bergen boven de vallei, is het goed onderhouden eigendom een ideaal vertrekpunt voor wandelaars en skiërs.
De ruime vakantiewoning op de begane grond met ca. 100 m² biedt voldoende ruimte voor maximaal 6 personen. Het appartement heeft een eigen ingang, die comfortabel via een buitentrap kan worden bereikt. Rolstoelgebruikers kunnen de ingang ook via de tuin bereiken. Dankzij de constructie biedt de flat in de zomer aangenaam koele temperaturen. De hele flat is liefdevol, modern en comfortabel ingericht. De flat wordt centraal verwarmd met stadsverwarming.
De keuken is uitgerust met elektrisch fornuis, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, stofzuiger, kinderstoel, box, eethoek.
In de woonkamer staat een (uittrekbare) bank en een wandmeubel met een satelliet-TV.
In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed, een kleerkast met 5 deuren, een commode voor baby's en een kinderbedje. In de tweede slaapkamer staat een tweepersoonsbed, een kleerkast met schuifdeuren en een tafel met stoel.
De badkamer is uitgerust met een badkuip, douche, wastafel, bidet, haardroger, een wasmachine, 1 handdoek en 1 badhanddoek per persoon zijn inbegrepen. De WC is apart.
Zowel het zuidelijke als het westelijke terras zijn overdekt en voorzien van tuinmeubelen en ligstoelen.
Het appartement heeft ook een tuin en een parkeerplaats direct naast het huis.
De rustige ligging van de vakantiewoning belooft een ontspannen vakantie, zelfs met een huisdier.
Voor al diegenen die actief willen zijn, is er een klimhal en een fitness-studio in het dorp, evenals de pistes van verschillende skigebieden in de winter, zoals Goldeck in Spittal/Drau, Ankogel in Mallnitz, Mölltaler Gletscher in Flattach, Heiligenblut en nog veel meer. In Mühldorf bevindt zich de “Stampfangerlift” met besneeuwingsinstallatie, waardoor deze skipiste bijzonder geschikt is voor kinderen en beginners.
In de zomer nodigen de nabijgelegen meren uit om te zwemmen en de kloven, alpenweiden en berglandschappen nodigen uit om te wandelen. Bovendien zijn er talrijke excursiebestemmingen en bezienswaardigheden die u met de Kärnten Card zo vaak kunt bezoeken als u wilt tegen bijzonder lage prijzen. Informatie op: www.kaerntencard.at
In de directe omgeving liggen de Großglockner, de Hohe Tauern, de Mölltal gletsjer, de Millstätter See en het idyllische bergmeer Weißensee.
Indeling:
Souterrain: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV), keuken(zithoek, kookplaat(keramisch), broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, aankleedkussen, kinderbed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), wc)
tuin, tuinmeubilair, parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Huisdieren: Max. 2; EUR 10/dier/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,60/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 427,48
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ferienwohnung Schmitzer
Mühldorf
Meer informatie / boeken