Dagaanbiedingen



Vlakbij het dalstation van de Riesneralm en toch midden in de natuur ligt dit prachtige kleinschalige chaletpark. Vanaf de licht glooiende helling geniet je hier een fantastisch uitzicht op het pittoreske Donnersbachwald. Hier vind je dit vrijstaande en luxe ingerichte chalet. Het chalet is in harmonie met de omgeving gebouwd en biedt veel privacy. Er heerst een sfeervol Alpine karakter met veel ruimte en luxe. Je komt binnen in een luxe entree met toegang tot een ruimte om ski’s en skischoenen op te bergen. Op de begane grond is een royale woonkamer en een moderne open keuken met directe toegang tot het terras. Hier kan je heerlijk vertoeven met het hele gezelschap. Voor de jongste gasten is speelgoed aanwezig waarmee ze zich heerlijk kunnen vermaken.
Er zijn vier royale slaapkamers en drie badkamers. Eén van de badkamers heeft een heerlijke luxe, Finse sauna, infraroodpanelen en regendouche. Hier kom je na een actieve dag in de bergen volledig tot ontspanning. Er is een mogelijkheid om een elektrische auto bij het chalet op te laden tegen vergoeding.
In de wintermaanden verandert een dik pak sneeuw het Donnersbachtal in een echt wintersprookje. Je hebt de keuze uit twee sneeuwzekere skigebieden met in totaal ongeveer 50 km aan pistes, de Riesneralm en de Planneralm. De Planneralm is het hoogstgelegen ski dorp van Steiermark! Als je met kinderen verblijft, is de Riesneralm met eigen ‘kinderskigebied’ een aanrader. Voor de “skipiste kilometervreters” ligt op 33 autominuten de 4- Berge- Schaukel, het grootste skigebied van Steiermark met Schladming als middelpunt met ruim 167 kilometer piste. Wil je eens iets anders dan skiën? Breng dan eens een bezoek aan de natuurrodelbaan nabij de Mörsbachalm. Hou je meer van langlaufen? Op korte afstand van het chalet kan je op de langlaufloipes terecht.
In de zomermaanden tref je hier ook een veelzijdige vakantiebestemming aan. Donnersbachtal biedt talloze wandel- en mountainbikeroutes langs kristalheldere bergbeekjes, meren en velden met donkerrode alpenrozen tot een hoogte van 2.375 m. Verder is er een E-Enduro Bikepark, een uitdagend 3D-boogschietparcours en een tierHOLZpark voor de kleintjes met houten speeldieren langs de route. Zwemmen en recreëren kan bij de nabijgelegen Badesee Donnersbachwald of bij de Putterersee in de buurt van Irdning. Echt uniek is het verwarmde “Gipfel”-zwembad op de top van de berg Riesnerkrispen (1922m) met 360 graden panorama-uitzicht.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in oktober 2022 klaar
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV, eettafel, zithoek), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(vloerverwarming)(douche(inloopdouche, Regen), sauna, 2x wastafel), toilet(wastafel, wc), skiberging(wasdroger, wasmachine, skischoenverwarmers))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed), 2x slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), 2x badkamer(vloerverwarming)(douche(inloopdouche, Regen), wastafel, wc))
verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel, gezelschapsspellen Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 265, Beddengoed: EUR 18 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 662,70
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Alpenjoy Lodge
Donnersbachwald
Meer informatie / boeken