Dagaanbiedingen



Dit onlangs gerenoveerde, op het zuidoosten gelegen en goed uitgeruste penthouse is gelegen in Tamsweg. De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een galerij, waar ook een tweepersoonsbed staat. Een architectonisch kenmerk is het woon-, kook- en eetgedeelte met zijn grote vensterpartij. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.
In de zomer kunt u zich vermaken in het BadeINSEL in Tamsweg, zowel zwemmen in een van de verschillende binnen- en buitenzwembaden als in het saunalandschap of een ritje maken op de waterglijbaan Black Hole.
Er zijn ook veel mogelijkheden om te wandelen in de omgeving!
Voor wintersporters is het tot een hoogte van 2.400 meter – bijvoorbeeld in de skigebieden Grosseck/Speiereck – Mauterndorf/St. Michael.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(kookplaat, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV, eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(vloerverwarming)(douche, wastafel), toilet, overloop)
vide slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), carport, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 180, Huisdieren: Max. 1; EUR 8/nacht, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 217,61
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Eden44 Top 11
Tamsweg
Meer informatie / boeken