Dagaanbiedingen



Welkom in Haus Riedmann, gelegen in het mooie en rustige deel van Hopfgarten im Brixental.
Op de begane grond gelegen en royaal uitgerust, maakt de vakantiewoning in Haus Riedmann al jaren van vakantiemomenten een unieke belevenis.
Het is 68m² groot, heeft 2 slaapkamers en een badkamer, een gezellige woonkamer en een eetkamer met een open keuken. Als hoogtepunt is er een skischoenverwarming in het appartement, zodat je 's morgens altijd warme skischoenen hebt. Alle dagelijkse benodigdheden zijn gemakkelijk en snel te bereiken en je kan de rest gemakkelijk met de bus of auto verkennen.De gondel ligt op minder dan 5 minuten rijden met de auto, zodat je zowel in de zomer als in de winter snel op de berg kunt zijn.
De skibus is slechts een paar meter verderop.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (ingang, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV), eetkamer(eettafel), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
skischoenverwarmers, terras, tuin, 2x parking, kinderbed(incl. beddengoed), kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 390,87
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Haus Riedmann Christine
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken