Dagaanbiedingen



Super gezellig familiehuis met groot speeltoestel in de tuin. Deze mooie woning is op een prachtige plek gelegen in de landerijen tegen de Nederlandse grens. De woning is bij uitstek geschikt voor families met kinderen. In de tuin staat een mega speeltoestel waar kinderen zich uren kunnen vermaken. In de buurt is ook een speeltuintje waar de kinderen zich kunnen uitleven.
Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Ook is er een familiekamer aanwezig. Er zijn ook kinderbedjes voor de kleintjes. VOor de kinderen is ook voldoende speelgoed en spelletjes aanwezig.
Er is ook een gezellig barretje om te genieten van een borrel na een actieve dag.
In de omgeving zijn genoeg leuke activiteiten om als gezin te ondernemen. Ga een dagje naar Bobbejaanland in Kasterlee, maar ook De Beekse Bergen in Tilburg en zelfs de Efteling in Kaatsheuvel zijn binnen no time te bereiken.
Meerdere gezellige restaurants met speeltuin liggen in de regio. Spring op de fiets en ga de omgeving verkennen en doe onderweg een gezellig plekje aan voor drankje en hapje. het huis heeft een eigen fietsenstalling.
Dit type landhuis betreft een twee onder één kap.
Vanuit de straat gezien beschik je over de rechterkant van het landhuis. De eigenaar woont aan de linkerkant.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(digital)), keuken(waterkoker, fornuis(inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, grill, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Citruspers))
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, twijfelaar, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), berging(wasdroger, wasmachine))
2x campingbedje(excl. beddengoed), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, trampoline, speeltoestellen, hangmat, 2x kinderstoel, speelgoed Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 125, Beddengoed: EUR 80/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 686,01
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Villa Cornelia
Baarle-Hertog
Meer informatie / boeken