Dagaanbiedingen



Dit prachtige en zeer ruim opgezette chalet voor acht personen is fraai gelegen op 1.744 meter hoogte vlakbij de piste zodat het nagenoeg ski in ski out is. Het chalet is in 2022 nieuw gebouwd. De meren en nabijgelegen restaurants kun je heel gemakkelijk te voet bereiken.
Het chalet beschikt over vier luxe slaapkamers en badkamers en een mooie sauna. Geleefd wordt er in de woonkamer op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht op de bergen. De woonkamer heeft een fraaie open keuken, een gezellige grote eettafel, een zithoek met open haard en een aparte TV-ruimte. Op de Turracher Höhe schijnt vaak de zon en dan kun je heerlijk genieten van het grote dakterras. Er is een ruimte voor ski’s en schoenen evenals een wasmachine en droger. Praktisch is ook de overdekte parkeerplaats voor twee auto’s met de mogelijkheid van elektrisch laden van uw auto.
In de winter ski je direct vanuit het chalet via een skipad naar de altijd perfect geprepareerde pistes en ook vanaf de piste direct terug naar uw accommodatie na een mooie dag skiën. Het skigebied is zeer sneeuwzeker, brede pistes en snelle, comfortabele liften maken het een heerlijke skidag voor het hele gezin. Als je geen zin hebt om te skiën, zal het ook niet saai zijn, want je kunt ook langlaufen, winterwandelen, rodelen of schaatsen op de Turracher Höhe.
Maar ook in de zomer kunt je profiteren van de pure natuur voor sportieve activiteiten op de Turracher Höhe.
Er is een fietspark of de alpine achtbaan Nocky Flitzer, maar u kunt ook waterfietsen op het meer van Turrach of surfen. Natuurlijk kunt je ook een prachtige wandeling maken tussen de bergketens van de Niedere Tauern en de Nockberge. Voor golfliefhebbers zijn er zelfs verschillende aanbiedingen in de buurt; hier kunt u kiezen tussen Bad Kleinkirchheim (20 minuten), Kreischberg (30 minuten) of St. Michael im Lungau (40 minuten).
Kortom, een heerlijke plek om in elk jaargetijde van uw vakantie te genieten!
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Wegens bouwwerkzaamheden in de buurt van uw verblijfsplaats kan er mogelijk overlast ontstaan in de periode van mei tot en met juni
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in maart 2023 klaar
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(eettafel, zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, keramisch), kokend waterkraan, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), badkamer(douche, wastafel, wc), terras)
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel, wc))
Souterrain: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc, terras), wasruimte(wasdroger, wasmachine), relaxruimte(sauna))
carport, skischoenverwarmers, terras, tuin, parking, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 329, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 1,54 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 600,21
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Haus Vlietländer
Turracher Höhe
Meer informatie / boeken