Dagaanbiedingen



De rustieke Kogelnig hut is gelegen op het Schwendberg cirka 4 km boven Hippach in een rustige en zonnige locatie. De blokhut is gebouwd op de garage van de eigenaar en is zeer gezellig ingericht in de typische Tiroolse stijl van een alpenhut, zoals je die meestal hoog in de bergen aantreft.
In de woonkamer staat een grote eettafel met een zithoek, de open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur. Een slaapkamer en de badkamer bevinden zich op hetzelfde niveau, een rustieke houten trap leidt naar de bovenverdieping, die is ingericht als een matrassenkamp meestal te vinden in hutten, waar vooral de kinderen zeker veel plezier zullen hebben. De kamer biedt echter ook genoeg ruimte voor twee volwassenen. De klim naar de hut gaat via een buitentrap, dus uw privacy is ook gegarandeerd. Vanaf het zonnige terras heeft u een adembenemend uitzicht over het hele Zillertal met de Zillertaler, Tuxer en Kitzbüheler Alpen. De skibus stopt slechts 20 m voor het huis en brengt u naar de nieuwe Möslbahn, op slechts 2,5 km afstand. Daar komt u direct in de bekende skigebieden van de Mayrhofner Bergbahnen en de Horbergbahn. In de zomer beginnen de wandelingen praktisch bij de voordeur. Uw viervoetige metgezel is ook welkom in de hut.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, sfeerhaard, zithoek), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (vide slaapkamer(2-pers. bed))
verwarming, terras, tuinmeubilair, parking, kinderbed, Zonnescherm Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,20/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 318,40
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Kogelnig-Hütte
Hippach-Schwendberg
Meer informatie / boeken