Dagaanbiedingen



Dit authentieke 'en pierre' huis bevindt zich op een heuvel aan de rand van het bos in de grensstreek van de Dordogne en de Lot. De streek heet de “Bouriane” en is gekend voor zijn bossen, heuvels, rotswanden en rivieren. Een prachtige streek, niet ver van de grote toeristische attracties, maar toch rustig en vooral het ontdekken waard!
Dit fraaie vakantiehuis is geheel gerenoveerd, en de Franse eigenaar woont net om de hoek, Hij gunt u alle privacy, maar is er indien nodig. Er zijn 4 slaapkamers en een goed geoutilleerde eetkeuken met een zithoek, maar wellicht zult u meer op uw terras verblijven, met prachtig uitzicht over het golvende landschap en ga natuurlijk ook van uw eigen zwembad genieten! Er is voldoende tuinmeubilair en een flinke BBQ.
Montcabrier ligt een paar km verderop en heeft een bakker, maar voor uw inkopen kunt u het beste even naar Fumel op ongeveer 8 km. Daar vindt u alle grote supermarkten. Maar bezoek ook het Chateau Bonaguil, een 13-eeuws schitterend kasteel, of bezoek één van de vele markten in de omgeving.
De rivier de Lot en de rivier de Dordogne zijn beiden niet ver, zodat u ook kunt denken over een mooie kanotocht, of zwemmen op één van de vele strandjes.
U zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), eettafel, zithoek, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), badkamer(bad met douche, wastafel), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), overloop)
Souterrain: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel), wc)
wasmachine, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, omheind, 9 x 5 m., geopend van Jun t/m Sep) Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 440,85
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Gite Girou Haut
Montcabrier
Meer informatie / boeken