Dagaanbiedingen



Landhaus Resch is ideaal gelegen aan de rand van St. Anton in Montafon, niet ver van de Golmerbahn-kabelbaan. Naast een grote zitkamer biedt het vrijstaande huis een gezellige woonkamer en een eigen eetkamer, in totaal drie ruime slaapkamers en 2 badkamers. Dus het hele gezin heeft veel ruimte en privacy in dit ruime huis. Vanaf de balkons heb je een prachtig uitzicht op de omliggende bergen van Montafon. In de winter stopt de skibus praktisch voor de deur en brengt je naar de bekende skiliften Golm, St.Gallenkirch, Bergbahnen Gargellen en Silvretta-Montafon. Al met al een prettig huis en een goede uitvalsbasis voor een wintersport- of wandelvakantie.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(2x eettafel, zithoek))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), zithoek), eetkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, balkon), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, terras), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, balkon), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
skiberging, verwarming(CV), terras, parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 631,46
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Landhaus Resch
St.Anton im Montafon
Meer informatie / boeken