Dagaanbiedingen



In het hart van Brabant vind je De Efteling, Safari Park Beekse Bergen en unieke natuurgebieden zoals de Loonse en Drunese Duinen en de Oisterwijkse bossen en Vennen. Maar ook vind je er dit prachtige vakantiehuis, de Prinsenhof. Dit vakantiehuis is gelegen in het buurtschap ‘De Noenes’, dat van oudsher een recreatieve bestemming heeft. De Noenes maakt deel uit van de gemeente Oisterwijk in ‘het Groene Woud’, zoals de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven-Tilburg wordt aangeduid. Stad en land lopen hier naadloos in elkaar over. De omgeving is in trek bij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.
Als je bij de Prinsenhof arriveert valt gelijk de prachtige grote tuin op. Vanuit het huis kijk je heerlijk de tuin in, door de erker in de woonkamer. Of neem plaats in de serre, zo geniet je hier het hele jaar van het vrije zicht en de natuur. Het huis is comfortabel ingericht met goed uitgeruste keuken en woon/ eetkamer met fijne zithoek. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom is uitgerust met een Aupingbed en een TV. Tevens vind je hier een ruime badkamer met inloopdouche. Achterin de tuin verscholen ligt een bijgebouw waarin er een infrarood-sauna met douche en toilet tot je beschikking staat. Ook aan kinderen is gedacht. Uiteraard kan er heerlijk vrij gespeeld worden in de grote tuin. Luxe verblijven dus voor het hele gezin, in de Prinsenhof.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 14 uur
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Parkeerplaatsen 3
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(vloerverwarming)(TV, eettafel, zithoek, stereo-installatie), serre(zithoek))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel, wc, bidet), overloop(wasmachine))
Bijgebouw: (keuken(waterkoker, koelkast), badkamer(douche, sauna))
carport, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, speelgoed Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Wasmachine: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 240, Toeristenbelasting: EUR 2,10/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 427,00
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Prinsenhof
Haaren
Meer informatie / boeken