Dagaanbiedingen



Wil je het familieweekend of vriendenweekend in stijl doorbrengen huur dan deze prachtige villa. Het historische pand is in 2018 naar ontwerp van de bekende designer Piet-Jan van den Krommer, helemaal gerenoveerd en gerestyled tot zeer luxe verblijf. Tel daarbij op de ligging aan een prachtige laan in het kunstenaarsdorp Bergen op korte afstand van de duinen en zee.
Op de begane grond staat je een heerlijk lounge/ woonkamer ter beschikking. Plof hier in een fijne sofa of op de riante bank die zijn gesitueerd rondom de sfeervolle gashaard.
Voor een heerlijke maaltijd, die desgewenst voor jullie gezelschap gemaakt of bezorgd kan worden, neem je plaats aan de lange tafel in de erker. Op de begane grond tref je verder nog een luxe en goed uitgeruste keuken. Deze ruimte kenmerkt zich door de grote raampartijen die zicht geven of de binnentuin, welke is uitgerust met buitenkeuken en fijne zit gedeeltes.
Op zowel de eerste als tweede verdieping bevinden zich vier luxe slaapkamers. Alle slaapkamers beschikken over een boxspring bed, TV en eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
Om de omgeving te verkennen staan er fietsen ter beschikking die bij de huurprijs zijn inbegrepen. Bergen is een prachtig dorp en staat bekend als kunstenaarsdorp. De ligging achter de duinen op korte afstand van zee, trekt van oudsher architecten, kunstenaars, schilders en schrijvers. Mocht je meer willen weten over de stijl die bekend staat als Bergense School, bezoek dan Museum Kranenburgh. Deze omgeving biedt naast strandvertier, uitstekende mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Een bezoek aan de kaasmarkt van Alkmaar of een bezoek aan Amsterdam behoren vanaf hier ook goed tot de mogelijkheden.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(gashaard), eetkamer(TV), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wastafel))
Op de 1e etage: (4x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc, haardroger), overloop)
Op de 2e etage: (4x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc, airconditioning, haardroger), overloop)
vergaderingen, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, fietsen beschikbaar, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: Elke dag. EUR 180/nacht, Beddengoed: EUR 180/nacht (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.750,00
Bij een bezetting van 16 personen

Locatie

Villa Kranenbergh
Bergen
Meer informatie / boeken