Dagaanbiedingen



Deze prachtige groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van het Brabantse Haaren, tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.” Je verblijft met je familie of vriendengroep in 2 vrijstaande bungalows op een eigen perceel. Het geheel is omgeven door hoge bomen en veel natuur. Je waant dan ook midden in het bos. Tevens staat er een bijgebouw met sauna en extra badkamer tot jullie beschikking. De bungalows zijn zo ingericht dat je met de gehele groep makkelijk in 1 van de 2 woningen gezamenlijk kan ontbijten of dineren. Elke slaapkamer beschikt over 2 persoons bedden die desgewenst tegen elkaar gezet kunnen worden, zo kan je deze accommodatie naar wens indelen. In de bungalows is voor maximaal 1 baby ruimte om een kinderbed erbij te plaatsen.
De ligging vlakbij het mondaine Oisterwijk. Bekkend van de dure villa’s en omgeven door prachtige bosgebieden met plassen en vennen. Niet voor niets de regio met eerste VVV van Nederland. Wandel of fiets eindeloos natuurgebieden zoals de Kampina of de Loonse en Drunese duinen. Maar ook het top attractiepark van Nederland, de Efteling, is op nog geen 25 km gelegen. Met de familie is een dagje Beekse Bergen ook altijd een succes.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 14:00 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 6
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, fornuis(5 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), 2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger))
Op de 1e etage(via steile trap): (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed))
Bijgebouw: (keuken, badkamer(douche, wastafel, wc), koel-/vriescombinatie, sauna, wasmachine)
Gastenverblijf Begane grond: (keuken(waterkoker, fornuis(5 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), 2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger))
Gastenverblijf Op de 1e etage(via steile trap): (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed))
terras, tuin, parasol, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 300, Beddengoed: EUR 240/verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 2,10/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.010,00
Bij een bezetting van 16 personen

Locatie

Uilenpad 16
Haaren
Meer informatie / boeken