Dagaanbiedingen



Het vrijstaande vakantiehuis Almhof ligt op een prachtige en rustige locatie op een hoogte van ca. 1180 meter op de Gerlosberg in het skigebied van de Zillertal Arena. Het vakantiehuis, dat je uiteraard helemaal alleen bewoont met je groep en vrienden, heeft in totaal 13 slaapkamers, 4 douches en 3 toiletten en is verdeeld over 3 verdiepingen. Elke slaapkamer heeft een wastafel. De zeer grote lounge nodigt uit om te dineren en te socialiseren, een biljarttafel en tafelvoetbal maken het vakantieplezier compleet. In de professioneel ingerichte keuken kan je je kookkunsten tonen en al je vrienden verwennen. Privacy is hier gegarandeerd. Vanaf de balkons of het terras kan je genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende bergen.
In de winter stopt de skibus voor de voordeur en brengt je in enkele minuten gratis naar het middenstation van de Kreuzjochbahn – Zillertal-Arena. Je kunt je auto dus thuis laten staan. Een ideale plek om te skiën en in de zomer als startpunt voor mooie wandelingen, bij het middenstation is er ook een spectaculaire afdaling.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, 2x fornuis(6 kookplaten, gas), 2x koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), recreatieruimte(TV(flatscreen, satelliet), 4x eettafel, zithoek, biljart), bijkeuken(koelkast))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, wastafel), badkamer(2x douche, 2x wastafel), 2x wc, tafelvoetbal)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, wastafel), badkamer(2x douche, 2x wastafel), wc)
Souterrain: (skiberging(skischoenverwarmers))
balkon, verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, parking, kinderbed Beddengoed: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 250, Huisdieren: Max. 1; EUR 7/nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.603,73
Bij een bezetting van 26 personen

Locatie

Ferienhaus Almhof
Gerlosberg
Meer informatie / boeken