Dagaanbiedingen



Aan de rand van het mooie Krimml, met uitzicht op de hoogste watervallen van Europa, ligt dit vrijstaande vakantiehuis. Je bewoont dit huis geheel alleen, dus je hebt genoeg privacy. Ideaal is de woonkeuken met een gezellige 'Kachelofen' met uitzicht op de waterval. Deze keuken wordt vaak gebruikt als apres ski plek in de winter en als borrelplek in de zomermaanden. Verder zijn er 7 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met elkaar verbonden zijn middels een verbindingsdeur. Ook zijn er 3 badkamers. Er kunnen 18 personen verblijven: families, vrienden en gezinnen zijn allemaal van harte welkom, net als de trouwe viervoeter!
In de winter is er direct in de buurt een oefenweide en speelweide voor de beginnende skiërtjes. De gratis skibus op nog geen 100 meter van het huis, brengt je in korte tijd naar het geweldige Zillertal Arena-skigebied. Ook in de andere jaargetijden is Krimml zeker de moeite waard. Ga bijvoorbeeld naar het Nationale Park Hohe Tauern om te wandelen of start direct een wandelroute achter het huis waarbij je een schitterend uitzicht hebt op het lager gelegen dorp.
Naast het huis is een ruime tuin en in het souterrain een lekkere relaxruimte met sauna, ligbedden en een douche. Hier kun je heerlijk ontspannen.
Er is een carport voor 2 auto's. Extra auto’s kunnen op de oprit in de tuin geparkeerd worden. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV(smart TV), kachel(hout, tegel)), open keuken(waterkoker, 2x fornuis(elektrisch), koffiezetapparaat(espresso), 2x oven, magnetron, afwasmachine, 2x koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), badkamer(douche, wastafel, wc, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), balkon), slaapkamer(2x 2-pers. bed(160 x 200 cm), balkon), slaapkamer(2x stapelbed(90 x 200 cm)), slaapkamer(bereikbaar via doorloop(slaap)kamer)(2-pers. bed(140 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel), toilet)
Souterrain: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(stapelbed(90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc))
relaxruimte(douche, sauna, terras, ligstoelen), skiberging, carport, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, 3x kinderbed, 2x kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Beddengoed: EUR 14 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.372,24
Bij een bezetting van 18 personen

Locatie

Chalet Tetteroo
Krimml
Meer informatie / boeken