Dagaanbiedingen



Schitterend gelegen gerestaureerd landhuis met diverse terrassen rondom het huis die uitkijken over de vallei en de bossen. Het uitzicht is fenomenaal! Zeer rustig gelegen, maar toch niet ver van de grote toeristische attracties in de regio Lot en Dordogne. Dit huis is ideaal voor een klein gezin of 1 of 2 koppels, want het heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 ensuite. De keuken is bijzonder goed uitgerust en het zal je aan niets ontbreken.
Er is een privé zwembad met zoutwater en zitjes/ligbedden rondom het huis.
Er zijn mooie wandelingen te maken, want je loopt zo het bos in!
Bezoek de stadjes Prayssac en Puy L' Eveque, beiden gelegen aan de rivier de Lot. Je kunt hier vissen, wandelen en fietsen. Bezoek één van de vele wijnboerderijen die de streek bekendheid geeft: de Cahors wijnen. Ga kajakken op de rivier de Dordogne, bezoek de steden Domme, Sarlat en Montpazier maar ga vooral naar één van de vele avondmarkten en proef de lokale heerlijkheden.
De eigenaars wonen op hetzelfde terrein, samen met hun 2 vriendelijke en zeer sociale golden retrievers, de kat en de 2 paarden. Ze gunnen jullie alle privacy, maar zijn er als men iets wil vragen of hulp nodig hebt.
Vanwege de situering op een helling, is deze accommodatie niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en worden kinderen tot 10 jaar niet toegestaan.
De hond mag natuurlijk gewoon mee, mits goed opgevoed, en sociaal naar de andere dieren.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 10 jaar jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar
Indeling:
keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine, Blender, Staafmixer), woon/eetkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel(4 personen), zithoek, DVD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), verwarming(elektrisch), 2x terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(gas), zwembad(privé, wateralarm, 6 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep), hangmat, lounge set, horren Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 65, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht (De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin), Toeristenbelasting: EUR 0,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 476,98
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Mas Amour
Montcabrier
Meer informatie / boeken