Dagaanbiedingen



Dit 10 persoons appartement ligt in het Oostenrijkse Viehhofen, tegen Saalbach Hinterglemm aan. Dit appartement, gelegen op de onderste verdieping, is ideaal voor een groep vrienden of een familie die ruime slaapkamers wenst. Aangevuld met 2 badkamers een woonkeuken is deze woning van alle gemakken voorzien. In de tuin, gelegen op het zuiden, staat een barbecue voor algemeen gebruik.
In en om het huis bevinden zich nog eens 3 appartementen welke separaat, maar ook in combinatie te boeken zijn. Daarover verderop meer.
Haus Alpensteinbock, waarin dit appartement zich bevindt, is mooi gelegen op een berghelling, inclusief tuin op het zuiden. In de zomer is het dus optimaal genieten van de zon en het uitzicht. Maar ook in de winter is dit appartement erg populair. Gelegen nabij de halte van de skibus en op een paar honderd meter van de skilift sta je zo op de piste. Kortom: je bent zo in Saalbach-Hinterglemm of bij de Zell am See Express. Het huis is uitgerust met een wasmachine, droger en een grote skiberging/fietsenschuur inclusief skischoenverwarming.
Viehhofen en omgeving is in de winter een paradijs voor wintersportliefhebbers met eindeloos veel mogelijkheden. Ook in de zomer is Viehhofen een ideale uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Denk aan wandelen, mountainbiken, klimmen en golfen. Ook Zell am See is vlakbij. Breng eens een bezoek aan de prachtige Zeller See. Geniet hier van het kristalheldere water en van de Oostenrijkse zon terwijl je ligt de zonnen met uitzicht over de adembenemende bergwereld! Natuurlijk is ook de lokale keuken goed vertegenwoordigd in de vele restaurantjes die Viehhofen, Zell am See en Saalbach-Hinterglemm rijk zijn.
Kortom: De perfecte plek om je vakantie door te brengen!
Op de website zijn alle appartementen of het gehele huis eenvoudig te vinden onder deze huiscodes: AT.5752.20 voor apt A; AT.5752.19 voor apt B; AT.5752.18 voor apt C; AT.5752.16 voor apt D. Tevens ook het gehele huis AT.5752.13 of AT.5752.21 afhankelijk van het aantal personen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, terras), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), toilet, terras)
Kelder: (wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten))
skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), BBQ(gedeeld met andere gasten), parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 190, Beddengoed: EUR 16,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 397,86
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Alpensteinbock Saalbach B
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken