Dagaanbiedingen



Dit vrijstaande vakantiehuis met gezellige omheinde tuin in het mooie Karinthië maakt indruk door zijn rustige ligging in een woonwijk aan de rand van een natuurgebied. Het is vlakbij het wandel- en skigebied Bad Kleinkirchheim en de Millstättersee gelegen. Dus zowel in de zomer als in de winter een heerlijke vakantiebestemming.
Het huis is typisch Oostenrijks ingericht met oog voor details. De ruime woonkamer met balkon heeft zicht op de vallei en het Mirnockgebergte en een gezellige grote zithoek met flatscreen satelliet TV met surround en TV Vlaanderen. De slaapkamer op de bovenverdieping heeft een ruim tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht op diezelfde vallei en het Mirnockgebergte en is ook voorzien van een flatscreen TV met TV Vlaanderen ontvangst en heeft een ruime kleerkast. De badkamer heeft een bad met douche en haardroger.
Beneden zijn de twee andere slaapkamers en de tweede badkamer met wc, douche en haardroger. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een ruime kleedkast en een balkon met toegang tot de tuin en ook weer dit prachtige uitzicht. De andere zeer grote slaapkamer heeft een tweepsersoonsbed en een comfortabel uitklapbed. Tevens is hier een TV voor videospelletjes aanwezig en ook weer een balkon met toegang tot de tuin met heerlijk uitzicht op het Mirnockgebergte.
De totaal drie slaapkamers en de twee badkamers maken dit huis ook geschikt voor bijvoorbeeld twee samen reizende gezinnen. Huisdieren zijn hier van harte welkom en kunnen in de 1.50 meter hoog omheinde tuin veilig loslopen. In de tuin is het heerlijk genieten op het gezellige terras met gas-barbecue en comfortabele tuinmeubelen en zonnewering. Hier kan je ook genieten van het adembenemende uitzicht op de vallei en het Mirnockgebergte.
Bijzonder handig is de grote parkeerplaats aan de voorzijde van het huis. Voldoende plaats voor meerdere auto´s en er is ook een garage beschikbaar.
Voor vakantiegangers biedt deze omgeving vele zomer- en winteractiviteiten, zoals wandelen, raften, rodelen en mountainbiken. Bij de Millstättersee kun je jezelf heerlijk verfrissen en ontspannen. In de winter wacht het topskigebied van Bad Kleinkirchheim erop om ontdekt te worden. Op een paar minuten lopen van het huis vind je een zeer populair en goed restaurant: de Gartenrast. Echt de moeite waard op te proberen!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 4
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV(satelliet, internationale zender(s)), zithoek, balkon), keuken(eettafel(8 personen), kookplaat(4 kookplaten, keramisch), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(pads), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), badkamer(bad met douche, wastafel, bidet, haardroger), toilet(wastafel, wc))
Souterrain: (slaapkamer(2-pers. bed, terras), slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank, TV, balkon), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), overloop, tuindeuren)
garage, skischoenverwarmers, verwarming, terras, tuin(privé, omheind, 150 cm hoog, 100 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ, parking, ligstoelen, parasol, kinderbed(excl. beddengoed) Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 3; EUR 15/dier/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,54/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 615,44
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Haus Yannsa
Untertweng
Meer informatie / boeken