Dagaanbiedingen



Haus Einsiedler is gelegen aan de Silvretta weg in Gortipohl niet ver van St.Gallenkirch in een rustige en zonnige locatie. De ruime vakantiewoning op de 1e verdieping is zeer mooi en comfortabel ingericht en biedt voldoende ruimte met drie slaapkamers, een woon/eetkamer met zithoek met twee tafels, een open en goed uitgeruste keuken en een badkamer met douche en apart toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafels. Op het balkon kan je genieten van het prachtige uitzicht op de bergen van Montafon en de ondergaande zon.
De skibus stopt op de Silvretta weg op ongeveer 200 m afstand en brengt je naar de nabijgelegen Garfrescha kabelbaan, de Valiserabahn, Silvretta-Montafon of naar de skigebieden in Gaschurn. In de zomer is het vakantiehuis het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen, klim- of fietstochten.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), 2x eettafel, zithoek, radio, CD-speler), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, wastafel), badkamer(douche), toilet(wastafel), overloop)
skiberging(skischoenverwarmers), balkon, verwarming(CV), parking, ligstoelen Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 395,03
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Apartment Einsiedler
Gortipohl
Meer informatie / boeken