Dagaanbiedingen



Deze flat beschikt over twee slaapkamers, een open, goed uitgeruste keuken en een zeer gezellige woon/eetkamer. Je vindt hier comfortabele ruimte voor maximaal zes personen.
Vanaf het balkon heb je een prachtig bergpanorama en een idyllisch uitzicht op de kerk.
In dit appartementencomplex kun je tegen betaling en onder voorbehoud van beschikbaarheid gebruik maken van de wellnessruimte en genieten van een schoonheidsbehandeling of een massage, en er is ook een goed uitgeruste fitnessruimte.
Skiërs hebben een ruime keuze aan skigebieden in de buurt, zoals Grosseck-Speiereck, Fanningberg of de Katschberg met zijn geweldige A1, een van de langste afdalingen in de Alpen. De skibus stopt elke 15 minuten en is gemakkelijk te voet bereikbaar.
In de zomer komen natuurliefhebbers aan hun trekken. Mauterndorf en omgeving zijn ideaal om te wandelen of te fietsen. Een zeer goed onderhouden 18-holes golfbaan vind je op slechts 8 km afstand, een bijzondere ervaring om de bal tussen de bergen te slaan.
Na een paar minuten lopen ben je in het centrum van Mauterndorf, waar je restaurants, herbergen en winkelcentra vindt.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel), overloop, wc)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), lift Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 339,00
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 9
Mauterndorf
Meer informatie / boeken