Dagaanbiedingen



Dit prachtige appartement ligt midden in de heerlijke natuur van Mauterndorf, in de zonnige regio Lungau en vlakbij het bos. Dit complex heeft een gezameljke wellnessruimte met een sauna en een Turks stoombad tegen meerprijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid en is dus het ideaal voor een wintersportvakantie en een actieve zomervakantie.
Het appartement is zeer smaakvol ingericht en de open keuken is voorzien van alles wat men nodig heeft om gezellig samen te koken. De twee slaapkamers bieden liefst plaats aan zeven gasten en in elke kamer is een televisie. Geniet van een zonnige brunch op het overdekte terras op het zuiden dat is voorzien van comfortabel tuinmeubilair. Parkeren is mogelijk in de 2 privé-carports en het appartement is gelegen op het zuidwesten, op de 2e verdieping.
Tal van gezellige restaurants, bakkerijen en leuke winkels liggen op slechts 150 m van het verblijf. De plaatselijke supermarkten bevinden zich op 500 m afstand en de golfbaan ligt op slechts 5 minuten rijden van de accommodatie. Skigebieden Lungau en Katschberg, Obertauern en Fanningberg zijn ook zeer dichtbijgelegen (10 minuten). De skibussen voor alle skigebieden stoppen voor de deur! De luchthaven van Salzburg ligt op 120 km afstand.
In de zomer kun je mountainbiken, e-mountainbiken, wandelen, tennissen, een fietstocht maken over de Murradwanderweg, racefietsen, motorrijden, naar verschillende zwembaden gaan of je door de lucht laten meevoeren bij het Smarty Outdoorparc. Golfers kunnen bij de Lungau Golf Club terecht; een mooie 18-holes golfbaan op slechts 8 km afstand. Golfen tussen de bergen is een bijzondere ervaring!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(kookplaat(4 kookplaten, keramisch), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen), eettafel(7 personen), zithoek, balkon), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed(boxspring), TV(flatscreen)), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), stapelbed, TV(flatscreen)), badkamer(douche, wastafel), toilet, overloop)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, Stoombad, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
carport, wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), balkon, parking, lift, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 165, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 344,90
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 15
Mauterndorf
Meer informatie / boeken