Dagaanbiedingen



Dit mooie appartement van 67 m2 ligt op de 2e verdieping en heeft een gemeubileerd balkon met een prachtig uitzicht op de omgeving. De twee smaakvol ingerichte slaapkamers, voorzien van een 43-inch flatscreen-tv en kingsize boxspringbedden, bieden onze gasten het summum van luxe en comfort. De prachtig ontworpen keuken is volledig uitgerust met koffie- en espressomachine en vele voorzieningen. De woonkamer is voorzien van een slaapbank voor 2 personen, een 55-inch flatscreen-tv en een elektrische open haard die de kamer een warme en gezellige sfeer geeft.
In dit appartementencomplex heb je ook de mogelijkheid om, tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid, gebruik te maken van de wellnessruimte met Finse sauna, biosauna, infraroodsauna en een ontspanningsruimte, de juiste plek voor onze gasten om lichaam en geest te ontspannen na een actieve dag. De fitnessruimte is uitgerust met de modernste apparatuur waarmee onze gasten hun persoonlijke fitnessroutines en -doelen ook onderweg kunnen bereiken.
Of het nu gaat om een zomervakantie met wandeltochten, kristalheldere bergmeren, golfbanen en het prachtige UNESCO Biosfeerpark Lungau of een winteravontuur in de besneeuwde bergen – de natuur ligt direct voor de deur en je kunt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.
Restaurants, supermarkten, bakkerijen en banken liggen op slechts een paar minuten lopen van het appartement en de historische burcht Mauterndorf ligt op slechts 5 minuten lopen. De 4 skigebieden (Grosseck-Speiereck 3 km, Katschberg-Aineck 10 km, Fanningberg 6 km en Obertauern 18 km) liggen op slechts een goede 15 minuten rijden. De gratis skibus naar Grosseck-Speiereck stopt direct voor de appartementen en biedt onze gasten het grootst mogelijke comfort.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(kookplaat(4 kookplaten, keramisch), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen), eettafel, zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), TV(flatscreen), balkon), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), TV(flatscreen)), badkamer(douche, wastafel), toilet, overloop)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, Stoombad, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
carport, wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), balkon, parking, lift Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 339,00
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 13
Mauterndorf
Meer informatie / boeken