Dagaanbiedingen



Dit gezellige appartement ligt direct aan de piste in de mooie bergen rondom Sankt Lambrecht. Deze plaats is een nog redelijk onontdekt pareltje in de prachtige provincie Steiermark. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en in de winter direct met de ski´s voor de deur in de lift stappen en tot aan de voordeur skiën.
Het appartement is gezellig ingericht met een slaapkamer, badkamer met douche en toilet. Deze kamer is ook voorzien van een zitbank met tv en een eettafel. De keuken is goed uitgerust, maar als je eens geen zin hebt om zelf te koken kun je in het naastgelegen restaurant ook ontbijten en a la carte worden gegeten.
Sankt Lambrecht is een eeuwenoude stad en staat bekend om zijn prachtige “Stift” een abdij midden in het gezellige centrum. In het skigebied Grebenzen staan circa 25 kilometer aan pistes ter beschikking voor de wintersporters. In totaal 6 sleepliften en een 4-persoons stoeltjeslift brengen je naar de bergtop op ongeveer 1.870 meter boven zeeniveau, van waaruit je bijna vrij kunt afdalen. Het gebied is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren nog sterk groeien met nieuwe vakantiehuizen en een splinternieuwe gondel welke mogelijk al komende winter tot je beschikking zal staan. Gezellige skihutten en de mogelijkheid voor leuke tochten voor toerskiërs voor zowel beginners als gevorderden en ver weg van de drukte van de grote toeristische hotspots en met uitzicht op de topkwaliteit van onze pistes. Daarom heeft dit gebied al meerdere malen het Steiermarkse pistekeurmerk gekregen! Hier vind je alles wat je kunt wensen: prachtige landschappen, uitstekende omstandigheden op de pistes, gevarieerde afdalingen en natuurlijk alles voor uw fysieke welzijn, dus tot snel op de Grebenzen!
Let op: Vanaf december 2022 is het mogelijk in het naastgelegen restaurant te ontbijten en te eten.
Tevens wordt gepland dat er deze zomer een nieuwe gondel gebouwd gaat worden en deze zou dan komende winter 2022-2023 beschikbaar moeten zijn, maar op dit moment is het nog niet 100% zeker dat de gondel er ook daadwerkelijk komt.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (keuken(kookplaat(2 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen), eettafel, zithoek), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger))
Souterrain: (skiberging)
parking Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 72, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 40/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 143,31
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Grebenzenblick A
Sankt Lambrecht
Meer informatie / boeken