Dagaanbiedingen



Deze ruime Provençaalse villa ligt op een geheel omheind privé domein van ca. 2000 m2, op slechts 2 km van Bagnols-en-Fôret, een typisch Zuid-Frans dorp met een rijke geschiedenis.
Je begint de dag met een heerlijk ontbijt aan de grote eettafel op het overdekte terras en maakt plannen wat te doen; wordt het een dagje luieren bij het zwembad of wordt het de omgeving verkennen.
De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, de mobiele telefoons gaan in pauze stand want ze kunnen zich volop vermaken in de tuin waar ze zich kunnen uitleven op de grote trampoline, een spelletje pingpong, een balspel op het grote grasveld, of een competitie houden op de jeu-de-boule baan.
Wil je je trouwe viervoeter meenemen op vakantie, zij zijn meer dan welkom. De mooie tuin is geheel omheind en 's Avonds verlicht.
In de villa is het heerlijk koel door de ingebouwde airco. Tussen de grote living met open haard en de compleet ingerichte keuken, staat voor de muziekliefhebbers een piano.
Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een 2 persoonsbed + een stapelbed. Deze 2 slaapkamers delen een grote badkamer met douche.
Op de eerste etage bevinden zich de andere 2 slaapkamers die ook weer een badkamer delen. De 2 slaapkamers worden gescheiden door een hal, waar evt. nog één persoon kan slapen op een sofabed.
Wil je de omgeving verkennen, er is genoeg te beleven. Je verblijft namelijk vlakbij allerlei mooie wandelroutes, klimtochten en fascinerende grotten en niet te vergeten de vele Provençaalse markten. De stranden en historische monumenten van Fréjus liggen op slechts 20 km. Voor de golfliefhebbers ligt op slecht 10 minuten rijden de luxe 18-holes golfbaan Terre Blanche waar spelers in wereldklasse zich uitleven.
Na een dag op pad te zijn geweest strijk je neer op je eigen terras, waar je nog nageniet van de avondzon met een heerlijk glas pastis, terwijl de kinderen nog een heerlijke duik nemen in het zwembad. De BBQ kan aan en wordt het nog lang natafelen bij de ondergaande zon.
De villa is ook buiten het hoog seizoen voor een kort verblijf te boeken en dus ook prima als tussendoor bestemming!
Beleef een (mid) weekje in deze heerlijke villa omringd door de geuren en kleuren van de Provence!
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(flatscreen, smart TV), open haard, zithoek, draadloos muzieksysteem, airconditioning), eetkamer(eettafel(10 personen)), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Citruspers, Staafmixer), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), stapelbed(90 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche(inloopdouche, Regen), wastafel, wc, bidet))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), balkon, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche(cabine), wastafel, wc), overloop(1-pers. slaapbank(70 x 180 cm)))
Poolhouse: (zithoek)
wasruimte(koel-/vriescombinatie, wasmachine), campingbedje, terras(privé, overdekt), tuin(privé, aangelegd, verlicht, omheind, 2000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking(3 parkeerplaatsen), trampoline, parasol, zwembad(privé, buiten, wateralarm, 8 x 4 m., geopend van Apr t/m Okt), jeu de boules baan, tafeltennistafel, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 210, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 773,36
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Muguet
Bagnols en Forêt
Meer informatie / boeken