Dagaanbiedingen



Word wakker met uitzicht op de besneeuwde bergen en het pittoreske Mauterndorf met zijn middeleeuwse kasteel. Geniet van de fitnessruimte en wellnessruimte tegen meerprijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid en een moderne skiruimte met een eigen afsluitbare skilocker met skischoendroger – alles onder één dak.
De lift brengt je comfortabel naar de 1e verdieping, waar deze smaakvol ingerichte flat zich bevindt. Het appartement biedt gratis WiFi, een gezellige woonkamer met een grote tv, 2 aparte slaapkamers, een bank in de woonkamer en een volledig uitgeruste keuken.
Je hebt je eigen parkeerplaats voor het huis. Een supermarkt en diverse restaurants zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
Mauterndorf is een idyllisch bergdorp op een hoogte van 1.100 meter en ligt te midden van 4 skigebieden: Obertauern, Katschberg, Grosseck/Speiereck en Fanningberg, die je allemaal in minder dan 15 minuten kunt bereiken. Bij stormweer in Obertauern kun je gewoon skiën in de andere gebieden, die meer beschut zijn en op een lagere hoogte van 1.073 meter beginnen. Door de hoge ligging, tot 2.200 meter, kun je vaak skiën van november tot april.
In Mauterndorf zelf zijn er ook perfect geprepareerde langlaufloipes tot je beschikking. In totaal ligt er in de hele Lungau 150 kilometer aan langlauf- en skatingloipes op u te wachten.
In de zomer kun je mountainbiken, e-mountainbiken, wandelen, golfen bij de Lungau Golf Club, tennissen, een fietstocht maken over de Murradwanderweg, racefietsen, motorrijden, naar verschillende zwembaden gaan of je door de lucht laten meevoeren bij het Smarty Outdoorparc.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel(4 personen), zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), overloop, wc)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), lift, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 412,58
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 10
Mauterndorf
Meer informatie / boeken