Dagaanbiedingen



Welkom op de Flicklhof, een boederij op een heerlijk afgelegen locatie tussen twee skigebieden en met een prachtig uitzicht.
Je komt het appartement binnen op de eerste verdieping van het huis, via een privé-ingang die toegankelijk is via een buitentrap.
De grote woon/eetkamer staat in directe verbinding met de open keuken, die goed is uitgerust, zodat je het jezelf voor langere tijd gemakkelijk kunt maken. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een badkamer, die toegankelijk zijn via de brede lange gang. Het balkon is toegankelijk vanuit verschillende kamers.
Het skigebied Wildschönau-Niederau ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto en het skigebied Wilder-Kaiser -Brixental bereik je in slechts 10 minuten met de auto. Het gebied heeft ook het hele jaar door veel te bieden en je kunt direct vanaf het huis fietsen of wandelen. De langlaufloipe loopt ook langs het huis.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De definitieve foto’s worden augustus 2022 verwacht
Parkeerplaatsen 5
Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wasmachine), toilet, balkon)
skiberging, grill, tuin(privé, 30 m2), tuinmeubilair, 5x parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 210, Beddengoed: EUR 12,50 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 306,21
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Flicklhof
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken