Dagaanbiedingen



Op slechts een paar minuten afstand van het centrum van Mauterndorf vind je deze mooie vakantiewoning.
Het appartement ligt op de begane grond met een aangrenzende tuin, vanaf het terras kun je genieten van het idyllische uitzicht op de kerk en de bergen.
Het moderne appartement, ingericht met aandacht voor detail, heeft twee slaapkamers met tv, een moderne en goed uitgeruste keuken, een gezellige woon/eetkamer met een grote tv en toegang tot het terras op het zuiden waar je de hele dag van de zon kunt genieten, en een badkamer met een inloopdouche. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en parketvloeren.
In het appartementencomplex kun je tegen betaling en onder voorbehoud van beschikbaarheid ook gebruik maken van de wellnessruimte of genieten van schoonheidsbehandelingen en massages, en van een goed uitgeruste fitnessruimte.
Wintersportliefhebbers zullen hun hart sneller zien kloppen in deze regio. De skibus vertrekt elke 15 minuten direct vanaf de voordeur en brengt je naar een van de prachtige skigebieden in de buurt, zoals Grosseck-Speiereck, Fanningberg, Katschberg met zijn geweldige A1 afdaling – een van de langste afdalingen in de Alpen, evenals naar Obertauern.
Maar het aanbod in de zomer is ook indrukwekkend. Natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Mauterndorf en omgeving zijn ideaal om te wandelen, te fietsen of je kunt een mooie rit maken met de “Taurachbahn”, de hoogste smalspoorbaan van Oostenrijk. Deze stoomlocomotief rijdt alleen in de zomer en is daarom een heel bijzonder hoogtepunt tijdens uw verblijf in Mauterndorf. Op slechts 8 km afstand ligt een goed onderhouden 18-holes golfbaan, het is een bijzondere ervaring om de bal tussen de bergen te slaan. Als bijzondere toeristische attractie kun je een bezoek brengen aan de burcht van Mauterndorf of een van de historische trapgevelhuizen.
Vanaf de accommodatie is het slechts een paar minuten lopen naar het centrum van Mauterndorf, waar je herbergen, cafés, restaurants en zelfs een bekroonde keuken (Mesnerhaus) vindt. Voor boodschappen is er een supermarkt, bakker en ook een slager in de buurt.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV, zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel), overloop, wc)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), lift Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 353,72
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 3
Mauterndorf
Meer informatie / boeken