Dagaanbiedingen



Dit moderne en nieuw gebouwde chalet ligt vlakbij het skigebied Kreischberg, in een nieuw en modern alpine resort, in de veelzijdige vakantieregio Murau-Kreischberg. Het centrum van St. Lorenzen en de liften en pistes zijn te voet te bereiken.
Dit chalet is vrijstaand, dus privacy is gegarandeerd. Op de begane grond vind je een modern ingerichte woonkeuken met grote eettafel waar je met je familie en vrienden heerlijk kunt genieten. Verder op de begane grond vind je een woonkamer met gezellige zithoek en TV en een slaapkamer met eigen badkamer. In de zomer kun je heerlijk dineren op het gezellige terras. Op de eerste verdieping heeft dit chalet drie slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en tweepersoonsbedden. Met in totaal vier slaapkamers en vier badkamers dus voldoende ruimte voor totaal 8 personen. In de kelder biedt dit huis een zeer ruime speelkamer met diverse o.a. gezelschapsspellen, speelgoed en tafelvoetbal. Parkeerplaatsen zijn uiteraard voldoende beschikbaar.
In de winter staat een prachtig en sneeuwzeker familieskigebied met meer dan 40 km pistes tot je beschikking, evenals 14 liften en een funpark. Voor langlaufers en winterwandelaars zijn er hier natuurlijk ook talrijke mogelijkheden. Leuke rodelritjes zijn hier ook mogelijk.
In de zomer kun je wandelen in de bergen of fietsen over het Mur-fietspad. De natuur van deze streek is kleurrijk met groene bergen en blauwe meren, de aanbiedingen van de streek zijn al even kleurrijk. Van workshops tot avontuurlijke wandelingen in het Murau gebergte, traditionele feesten en uitgebreide culturele programma's – er is voor elke vakantiegast wat wils.
Zowel in de zomer als in de winter is er hier veel te doen voor de actieve vakantieganger. Aangezien deze streek nog niet ontdekt is door het massatoerisme, kunt u hier heerlijk genieten van de rust en de ontspanning.
Opmerking: Er is een sauna gepland, maar deze is voor de winter van 2022/2023 nog niet beschikbaar. Vanaf de zomer van 2023 zal deze wel beschikbaar zijn.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in augustus 2022 klaar
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(smart TV), zithoek), woonkeuken(eettafel, kookplaat(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), toilet, overloop)
Op de 1e etage: (3x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), overloop)
Kelder: (speelkamer(40 m2)(tafelvoetbal, gezelschapsspellen, speelgoed))
carport, wasdroger, wasmachine, skischoenverwarmers, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, kinderstoel, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 266, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 1,54 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 494,20
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Mountain Chalet Bakkershof
Kreischberg
Meer informatie / boeken