Dagaanbiedingen



Welkom bij Strasshof in het mooie Stuhlfelden, net om de hoek bij Mittersill.
Via een buitentrap kom je bij de ingang op de eerste verdieping van het huis. In de gang is er genoeg ruimte om alles achter te laten en het appartement te verkennen.
Op 80m2, met 3 slaapkamers en een badkamer, is aan alles gedacht. Het balkon is toegankelijk vanuit een slaapkamer en de woon/eetkamer met open keuken. Een zonnige plek is gegarandeerd!
In de zomer is er ook een kleine tuin lounge beschikbaar, een stukje van het huis af, en de kleine gasten zijn welkom om de schommel, glijbaan en trampoline te gebruiken samen met de kinderen van het huis.
De panoramische kabelbaan Kitzbüheler Alpen is met de auto in 10 minuten te bereiken en in de zomer ligt het avonturenzwemmeer Uttendorf op slechts 3 minuten rijden met de auto. De ligging van het huis voorkomt lange ritten naar de hoofdweg.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 3
Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel), slaapkamer(stapelbed, speelgoed), slaapkamer(1-pers. vouwbed, 2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc, wasmachine), overloop, balkon)
grill, tuinmeubilair, 3x parking, trampoline(gedeeld met eigenaar), speeltoestellen(gedeeld met eigenaar), glijbaan(gedeeld met eigenaar), kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,15/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 361,43
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Strasshof
Stuhlfelden
Meer informatie / boeken