Dagaanbiedingen



De vakantiewoning Leiter ligt op een rustige plek in het rustige Mühlbach, tussen Bramberg am Wildkogel en Hollersbach in Pinzgau.
Een trap leidt naar de privé-ingang van het appartement. Hier bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra toilet.
Een andere trap en een deur leiden naar de hal van de tweede verdieping, van hieruit bereik je de open keuken, het balkon, evenals de woon- en eetkamer, de 2 slaapkamers en de badkamer plus extra WC.
In de winter heb je genoeg keuze, de skigebieden Kitzbühel-Kirchberg en Bramberg-Neukirchen liggen beide op ongeveer 5 autominuten van het huis. Maar ook in de zomer is er genoeg te doen, vanuit het huis kan je de omgeving makkelijk te voet of met de fiets verkennen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Op de 1e etage: (ingang, slaapkamer(2-pers. bed, TV, wastafel), toilet)
Op de 2e etage: (woonkamer(TV, eettafel), eetkamer(eettafel, zithoek), open keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed, TV), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wasmachine), toilet, balkon)
2x parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 385,14
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Apartment Leiter
Bramberg am Wildkogel
Meer informatie / boeken