Dagaanbiedingen



Deze mooie vakantiewoning met tuin ligt op een paar minuten van het centrum van Mauterndorf.
Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een goed uitgeruste open keuken, een gezellige woon/eetkamer met een grote, draaibare TV, twee modern ingerichte slaapkamers, twee badkamers en een terras met toegang tot de volledig omheinde tuin.
In het appartementencomplex kun je tegen betaling en onder voorbehoud van beschikbaarheid ook gebruik maken van de wellnessruimte of genieten van schoonheidsbehandelingen en massages, en van een goed uitgeruste fitnessruimte.
Voor de wintersporters vertrekt de skibus elke 15 minuten direct vanaf de voordeur en brengt je naar een van de prachtige nabijgelegen skigebieden, zoals Grosseck-Speiereck, Fanningberg, Obertauern of de Katschberg, hier vind je de A1, een van de langste afdalingen in de Alpen.
Ook natuurliefhebbers komen hier in de zomer aan hun trekken. Mauterndorf en omgeving zijn ideaal om te wandelen, te fietsen of je kunt een mooie rit maken met de “Taurachbahn”, de hoogste smalspoorbaan van Oostenrijk. Op slechts 8 km afstand ligt een goed onderhouden 18-holes golfbaan, het is een bijzondere ervaring om de bal tussen de bergen te slaan.
Vanaf de accommodatie is het slechts een paar minuten lopen naar het centrum van Mauterndorf, waar je herbergen, cafés, restaurants en zelfs een bekroonde keuken (Mesnerhaus) vindt. Natuurlijk is er een supermarkt, bakker en ook een slager in de buurt.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel), badkamer(ligbad, wastafel), overloop, wc)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), lift, kinderbed Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 146, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 330,15
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 2
Mauterndorf
Meer informatie / boeken