Dagaanbiedingen



Zeer stijlvolle villa met prachtig uitzicht , op loopafstand (wie haalt ’s ochtends de croissants?) van het pittoreske dorpje Callian en met een fijn privé-zwembad in bassin stijl.
De grote entreehal is op splitlevel en via enkele treden komt u bij de sfeervolle ruime woonkamer en keuken met openslaande deuren naar het gigantische terras met heerlijke loungebanken. Hier zul je zeker wat uurtjes doorbrengen al genietend van het panoramische uitzicht! Het zwembad ligt beneden in de ruime omheinde tuin met fruit en olijfbomen. Onder de schaduwrijke bomen is er voor iedereen wel een relaxed plekje te vinden! De villa heeft 2 slaapkamers op de begane grond (slaapkamer 2 is te bereiken via slaapkamer 1) en 1 badkamer. Op de eerste etage is de grote masterbedroom met balkon, kleedkamer en tweede badkamer.
De villa ligt bij het lieflijke dorpje Callian. Een van de mooiere dorpjes van de regio en met kasteel! Je bent op een half uurtje rijden van de stranden bij Fréjus en Saint-Raphaël en op 5 minuten van het heerlijke zwemmeer Lac de St. Cassien.
Huur een waterfiets bij het Lac St. Cassien, ga raften of hiken in de Gorges du Verdon en luier aan de brede zandstranden van de Côte d’Azur (Fréjus en Cannes). Golfers kunnen direct hun slag slaan op de dichtbij gelegen golfbaan van Tourrettes: Golf de Terre Blanche. De kinderen doe je een plezier met een dagje naar het boomklimpark in Montauroux (Parcabout). Een perfecte villa voor een heerlijke weekje vakantie (of heerlijke weken!) in de Provence! In het hoogseizoen vermijd je de files, want deze villa is van zondag tot zondag te boeken.
Indeling:
Begane grond: (hal, keuken(kookplaat(4 kookplaten, elektrisch), waterkoker, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek, draadloos muzieksysteem), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers.king size bed, airconditioning(mobiel)), badkamer(douche, wastafel), toilet, wasdroger, wasmachine)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed, koffiezetapparaat, balkon, airconditioning(mobiel)), badkamer(ligbad, douche, wastafel), toilet)
campingbedje, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, buiten, wateralarm, 8 x 4 m., geopend van 1/2 Apr t/m Okt), kinderstoel, strijkijzer, lounge set Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Handdoeken: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.053,63
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa Olivier
Callian
Meer informatie / boeken