Dagaanbiedingen



Deze knusse Tiny House ligt op een prachtige plek op de Veluwe. Naast de knusse inrichting is het vakantiehuis ook nog eens heel duurzaam.
Het huis is super geschikt voor families met kinderen. Er is een klein kinderboerderijtje waar je in de ochtend bij het ontbijt vanaf je terrasje op uitkijkt. De kindjes mogen mee helpen met het voeren van de diertjes. Op de heerlijke box springbedden kun je lekker uitslapen. Dat is echt vakantie.
De kinderen kunnen naar hartelust spelen op het parkje waar ook een speeltuin is gelegen.
Vooraan het park is een gezellig terras met restaurant waar je kunt genieten van een lekker bakje koffie of thee, maar ook een heerlijke lunch, of diner. En einde middag een borrel terwijl de kinderen zich vermaken. Wie weet spot je nog een hert in de verte op de weilanden.
Vanuit het park kun je prachtige wandel en fietstochten maken. De Veluwe heeft voor iedereen wel wat te bieden. Je kunt er mountainbiken, paardrijden, elektrische steps huren, of pak een van de witte fietsen die beschikbaar zijn overal op de Veluwe.
Wil je een dagje naar het strand, dan kun je naar het nabijgelegen Veluwemeer. Met de 4 strandbaden vind je altijd wel een lekker plekje. Tussendoor genieten van een drankje op een van de gezellige terrassen.
Wanneer je er met de kinderen op uit wil, dan is Pretpark Julianatoren een leuke plek, Apenheul in Apeldoorn, of het Dolfinarium in Harderwijk. Met de kleintjes kun je het kabouterpad lopen op de Veluwe.
Een dagje winkelen kun je prima in Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht of Zwolle. Je zult je hier niet vervelen.
De woning is uitsluitend geschikt voor toeristische doeleinden. Andere verblijven worden niet geaccepteerd.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek), badkamer(douche, wastafel), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed(boxspring)))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), patio, terras, tuinmeubilair, speeltoestellen(gedeeld met andere gasten) Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Beddengoed: EUR 9,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 98,50
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Tiny Koolmees
Hulshorst
Meer informatie / boeken