Dagaanbiedingen



In het oude centrum van Puy l'Eveque, en slechts 20 meter van de rivier de Lot, bevindt zich deze eenvoudige, doch knusse dorpswoning, met een fijn terrasje en bestaande uit 3 verdiepingen.
U loopt zo het middeleeuwse hart van dit stadje binnen, en de bakker, bar en restaurant zijn net om de hoek.
Het ligt heel rustig, en u loopt zo naar de oever van de rivier de Lot, met direct aan de linkerzijde een gezellig café-brasserie.
Het huis is karakteristiek, passend binnen dit oude centrum, niet geschikt voor als u slecht ter been bent, maar als u de charme van het geheel kunt aanvoelen, is dit een heerlijke plek om te vertoeven en de omgeving te leren kennen.
Op de begane grond is een terras aan de voorzijde met allerhande bloemen, en een zitje. U komt binnen via de keuken, met daarnaast een smalle douche en toilet, via de trap naar de eerste verdieping met een fijne zit-eetkamer, en tot slot op de 2 de verdieping, een open slaapkamer met 2 persoons bed.
Bezoek Cahors en de beroemde wijnstreek rondom, de bastides Monpazier en Villefranche du Périgord met hun typische overdekte markten, of ga fietsen langs de Lot.
De rivier de Dordogne is op 40 minuten rijden en de hele streek behoort tot de mooiste gebieden van Frankrijk.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Parkeerplaatsen Onder aan de rivier bij Bar Restaurant La Cale
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, wc), terras, tuinmeubilair)
Op de 1e etage: (woon/eetkamer(eettafel), 1-pers. slaapbank)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 190 cm))) Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 65, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 280,41
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Maison de village Puy LEveque
Puy l'Eveque
Meer informatie / boeken