Dagaanbiedingen



Deze recent gebouwde villa ligt in een rustige woonwijk, slechts 1,2 km van de prachtige stranden van het sfeervolle plaatsje Six-Fours-les-Plage aan de Middellandse Zee.
Op de begane grond bevindt zich de ruime living met airconditioning, een groot flatscreen smart TV. en een compleet ingerichte open keuken waar je de heerlijkste Provençaalse gerechten kunt klaarmaken onder het genot van een glas wijn, samen met je reisgezelschap aan de bar. Via een grote schuifpui kom je uit in de tuin waar het heerlijke zwembad je uitnodigt voor een frisse duik om vervolgens neer te strijken op een van de ligstoelen en te relaxen onder de mediterrane zon. Onder een grote oude olijfboom staat een grote eettafel en de BBQ, waar je s ‘avonds kunt genieten van de ondergaande zon en de sfeer van de verlichte olijfboom.
De tuin is geheel omheind en bestaat voor het grootste deel uit kunstgras.
Op de eerste etage bevinden zich de 3 slaapkamers (met elektrische rolluiken) en een moderne badkamer met apart bad en inloopdouche. In de hal hangt een airco, die de 3 slaapkamers voorziet van verkoeling.
De woning is via een garage geschakeld met het huis van de eigenaar, die je privacy natuurlijk respecteert.
Six-Fours-les-Plages, gelegen tussen Bandol en Toulon en onder de zon van de Middellandse Zee heeft een archipel van paradijselijke eilanden, 2.500 ha beschermd bos, een Provençaalse cultuur van geluk en heeft een rijk en levend erfgoed.
Naast de Middellandse Zee, diverse watersporten en het bezoek aan de eilanden van de Embiez archipel, zijn er volop andere activiteiten zoals het “Coudou Parc Aventure” voor het hele gezin, het recreatiepark voor kinderen tot 12 jaar, “Minotopia” of een go-kart circuit. Voor wandelaars zijn er 3 gemarkeerde botanische ontdekkingsroutes en voor mountainbikers zijn er 4 circuits uitgezet. Verschillende paardrijmaneges bieden prachtige tochten aan om de omgeving te ontdekken.
Zet uw bagage in dit kleine stukje paradijs voor een onvergetelijk verblijf in Six-Fours-les-Plages !
Opmerkingen:
De definitieve foto’s worden mei 2022 verwacht
Indeling:
Begane grond: (hal(wc, wasmachine), open keuken(bar, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, smart TV), eettafel(6 personen), zithoek, draadloos muzieksysteem, airconditioning))
Op de 1e etage: (hal(airconditioning), 2x slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche(inloopdouche), 2x wastafel, wc))
airconditioning, tuin(privé, aangelegd, verlicht, omheind, 400 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(gedeeld met eigenaar en andere gasten, buiten, wateralarm, 7 x 4 m., geopend van Apr t/m Sep), kinderbed, kinderstoel, lounge set Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 664,96
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

La Plage
Six Fours les Plages
Meer informatie / boeken