Dagaanbiedingen



Fijn vakantiehuisje met airco in het vredig gehuchtje Ambiegna met prachtig uitzicht over de mooie omgeving. Hier leest u dat ene boek eindelijk uit of schrijft u een boek. Tot rust komen in het Corsicaanse landschap waar alles net wat langzamer gaat dan anders.
Voor de boodschappen moet u even de auto pakken, maar dat is niet ver. Binnen een straal van 15 km heeft u restaurants, supermarkten en bent u ook zo bij de fraaie stranden aan de Middellandse zee zoals Plage de Stagnone en Plage de Liamone. En vergeet ook niet de rivierstrandjes in het binnenland.
Het vakantiehuisje ligt ideaal om de fraaie Westkust van Corsica te ontdekken te voet of met de auto. Bezoek de mooie stad Ajaccio met het ouderlijk huis van Napoleon Bonaparte. De gestalte van de keizer is overal aanwezig in de vorm van imposante standbeelden. Er zijn genoeg leuke restaurantjes in de stad, maar lunch ook vooral in één van de strandrestaurants op de route des Sanguinaires voor een mooie schaal 'fruits des mer'. Aan het einde van de middag rijdt u verder op deze route en geniet u s avonds van één van de meest romantische uitzichten op de bloedrode eilanden (les Sanguinaires) voor de kust van Corsica.
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(TV, zithoek, airconditioning), keuken(4x kookplaat, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), veranda(eettafel, koel-/vriescombinatie), wasmachine)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed, airconditioning), badkamer(douche, wastafel, wc))
campingbedje, terras, plancha grill Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 50, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 308,78
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Casa Lucia
Ambiegna
Meer informatie / boeken