Dagaanbiedingen



Dit prachtige penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van een luxe residentie in het hart van het kleine dorpje Tignes les Brévières. De 3 slaapkamers (een master suite, een familie suite met een aparte kinderkamer en een tweepersoonskamer) hebben elk een eigen badkamer, waardoor het ideaal is voor meerdere koppels of een gezin. De luxe van het Turks bad, de buitenjacuzzi en het zonnige dakterras maken het tot een ideale plek om te ontspannen.
Alsof dat nog niet genoeg is, ligt het penthouse ook dicht bij de skipistes (200 m). Het ligt ook dicht bij alle voorzieningen (restaurants, ESF skischool en plaatselijke winkels).
Vanaf het dakterras kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. Voor kinderen is er een tafelvoetbal en een computerspel. Een team van medewerkers staat voor je klaar vanaf het moment dat je reserveert en je kunt gebruik maken van de sportfaciliteiten, het gemeenschappelijke zwembad en de wasmachines. Er is een ondergrondse parkeergarage aanwezig.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 180 cm)), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, TV, ligbad, douche, wc, balkon of terras), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wc, balkon of terras), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, TV, ligbad, douche, wc, balkon of terras), badkamer(douche), wc)
Tussenetage: (woonkamer(TV, open haard, zithoek), keuken(eettafel, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), recreatieruimte(TV, spelcomputer, tafelvoetbal), Stoombad, wc)
spa bad, terras, parking, ligstoelen Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Huisdieren: Max. 1; EUR 25/nacht, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.646,09
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Residence Cap Crystal Lodge
Tignes
Meer informatie / boeken