Dagaanbiedingen



Deze modern ingerichte vakantiewoning ligt op slechts een paar minuten lopen van het centrum van de marktstad Mauterndorf.
In dit appartementencomplex vind je een lift die je comfortabel naar de eerste verdieping brengt. Hier vind je jouw zeer smaakvol en nostalgisch ingerichte vakantiewoning.
Een blikvanger is de woonkamer met zijn antieke houten wand, die onmiddellijk een gezellige en verwarmende sfeer uitstraalt.
Voor gezamenlijke maaltijden met familie of vrienden is de zithoek grenzend aan de open – en volledig uitgeruste – keuken een aangename plek om quality time door te brengen.
Er zijn twee slaapkamers, elk uitgerust met dennenhouten bedden, met ruime kledingkasten. Er zijn tv's in alle kamers en je hebt ook toegang tot gratis WiFi. Op het zuidterras heb je een dromerig uitzicht op het kerkje van St. Wolfgang, een plek om tot rust te komen.
In het appartementencomplex kun je tegen betaling en onder voorbehoud van beschikbaarheid ook gebruik maken van de wellnessruimte of genieten van schoonheidsbehandelingen en massages, en van een goed uitgeruste fitnessruimte.
Skiërs hebben een ruime keuze aan skigebieden in de buurt, zoals Grosseck-Speiereck, Fanningberg, Obertauern of de Katschberg met zijn geweldige A1, een van de langste afdalingen in de Alpen. De skibus stopt elke 15 minuten en is gemakkelijk te voet bereikbaar.
In de zomer komen natuurliefhebbers aan hun trekken. Mauterndorf en omgeving zijn ideaal om te wandelen of je kunt een mooie rit maken met de “Taurachbahn”, de hoogste smalspoorbaan van Oostenrijk. Deze stoomlocomotief rijdt alleen in de zomer en is daarom een heel bijzonder hoogtepunt tijdens je verblijf in Mauterndorf. Voor golfers is er een goed onderhouden 18-holes golfbaan op slechts 8 km afstand, een bijzondere ervaring om de bal tussen de bergen te slaan.
Ook de burcht Mauterndorf, de Stille Nachtkerk in Mariapfarr en het Alpendorp Lessach zijn zeer populaire bestemmingen. Ook voor wandelaars is het berghuttendorp Göriach ideaal. Van midden/eind mei tot begin oktober is het pad gratis. In de zomer kun je jezelf na een mooie wandeling in de natuur versterken in de Hansalhütte.
Na een paar minuten lopen ben je in het centrum van Mauterndorf, waar u restaurants, herbergen en winkelcentra vindt.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, zithoek, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel), overloop, wc)
Kelder: (fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(fitnesstoestellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), lift Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 330,19
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ski Nature Apartment Lungau Top 8
Mauterndorf
Meer informatie / boeken