Dagaanbiedingen



Dit fijne chalet ligt letterlijk aan de rand van het bos. De tuin loopt langzaam over in het natuurgebied de Maashorst. Hier sta je op met het gefluit van de vogels en het geruis van bomen. In je eigen veranda geniet je van een kop koffie bij het ontbijt terwijl er een eekhoorn langs schiet of een specht zich nestelt in een boom. Hier beleef je de natuur in de meest pure vorm. Het huisje is niet groot maar heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Naast de grote overdekte veranda beschik je over over een sauna, een zithoek met tv, een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer voor de kinderen met 2 een-persoons bedden. Er zijn verschillende gezelschapsspellen om elkaar eens flink uit te dagen!
Deze vakantiebungalow staat op unieke plek met nog enkele andere lodges aan de rand van natuurgebied de Maashorst. Dit 2400HA grote aaneengeschakelde natuurgebied bestaat uit een prachtig oerbos met heideveld. Het natuurgebied wordt zeer goed onderhouden. In het bezoekerscentrum, dat zich op loopafstand van de accommodatie bevindt, kun je terecht voor alle informatie over dit unieke gebied. Je vindt hier vele wandel- en fietspaden, een mountainbikeroute en zelfs een kabouterpad voor de kinderen, zodat je op alle mogelijke manieren het gebied kan verkennen. Er is ook regelmatig een tocht met gids te boeken. In het stadje Uden vind je alles voor de dagelijkse boodschappen. Hier kan je ook gezellig winkelen en in een van de gezellige restaurant een hapje eten.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
sauna, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, kinderstoel Eindschoonmaak: EUR 35, Huisdieren: Max. 2; EUR 25/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,20/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 225,00
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Witte Bungalow
Uden
Meer informatie / boeken